Lovely Belle

Belle is onze lieve eerste Australian labradoodle. Ze is een echte huis hond en zal dan ook geen nakomelingen voortbrengen. Ze heeft een mooie Curly fleece apricot kleurige vacht en is super aanhankelijk, een echte alleman vriend.  

 

Doodle Rose

Rose is onze kleine mini van slechts 37cm, maar laat je niet foppen door haar formaat want is het wel degelijk een echte pittige Australian Labradoodle. Ze laat zich de kaas niet van het brood eten door haar oudere en grotere "zus". Rose is altijd vrolijk, heel aanhankelijk en lief naar mensen en super stabiel van karakter. Altijd in om flink rond te rennen en daarna af te koelen in het water.‚Äč

Naam: Sallandhills Labradoodles Doodle Rose

Geboortedatum: 06-09-2018

Vader: Salland Hills Lovely Teddy
Moeder: Salland Hills Tenfold Fee

Kleur: Apricot parti dragend
DNA kleurcode: Bbee 
Vacht: Fleece
Maat en gewicht: Mini 7,5 kg

Oogtest: PRA/ PRCD vrij
Patella’s: Vrij van luxatie
Heupen: Good
Ellebogen: Vrij
EIC: Vrij
IC: Vrij

 

 

Kia Ora Bibi

Bibi is een heel mooie medium formaat Labradoodle. Ook zij komt bij Sallandhills labradoodle vandaan. Bibi woont niet bij ons maar bij onze schoonzuster in Almere. Daar maakt zij het huis onveilig met haar ondeugende streken en kijkt ze altijd uit naar de komst van haar "zusjes" Belle en Rose.Bibi is ook een heel lieve mensgerichte hond en net als haar zus Rose stabiel en onderzoekend qua karakter. Hopelijk kunnen wij hier later ook hele mooie pups mee fokken.

Naam: Sallandhills Labradoodles Kia Ora Bibi

Geboortedatum: 8-5-2019 

Vader: Raisdoodles George Woezel
Moeder: Salland Hills Nice Lizzie Missy

Kleur: Rood
DNA kleurcode: bbee 
Vacht: Fleece
Maat en gewicht: Medium

Oogtest: PRA/ PRCD vrij
Patella’s: Vrij van luxatie
Heupen:  Good
Ellebogen: vrij
EIC: Vrij
IC: Vrij