We zijn voor op zoek naar een lief gastgezin voor een pupje van Pip en Bodhi, 

Lijkt het je leuk en interessant om te worden betrokken bij het fok-proces van dit prachtige ras? Dan is gastgezin zijn misschien iets voor u!

Wij zijn zelf een gezin met 2 honden in huis en dat is voor ons perfect te doen. Tja, en alle pups zijn even leuk en lief maar helaas kun je ze niet allemaal zelf houden als ze geboren worden. Omdat we erg voorstander zijn van in huislijke kring opgroeien gaan we over op het werken met gastgezinnen. De pups groeien dan liefdevol op in uw gezin met alle aandacht voor hem of haar. Doordat de hond af en toe eens bij ons komt logeren raken ze ook gewend aan ons gezin en onze 2 doodles.

Hoe het verder in zijn werk gaat. Men hoeft geen aanschafgeld te betalen. De standaardkosten, zoals verzekering, voer, puppycursus en eventuele dierenartskosten zijn voor rekening van jou. Kosten die gemoeid gaan met de fok, onderzoekskosten, foto’s van heupen als ook dek- en bevallingskosten, zijn voor onze rekening. We verwachten van het gastgezin dat je de hond een liefdevol thuis geeft. Dat je zorg draagt voor een goede opvoeding, genoeg beweging, mentale uitdaging en natuurlijk heel veel knuffels. Verder zal ze (in geval van teefje) een paar keer naar ons terugkomen om gedekt te worden. Mocht ze pups verwachten dan zal ze ongeveer een week voor de bevalling naar ons komen en zal ze ongeveer 2 maanden blijven. Natuurlijk betrekken we jullie hier ook in en mag je haar in die periode komen bezoeken als ook uiteraard bij de bevalling zijn.

Wanneer kunt u in aanmerking komen als gastgezin:

U woont maximaal 20 minuten rijden van Zwanenburg vandaan.

U een cursus met de hond gaat volgen.

Tevens vinden wij het fijn als er al iets van honden ervaring aanwezig is.

Onze voorkeur gaat uit naar een gezin die veel tijd een aandacht aan de hond kan geven.

Bent u enthousiast geworden en kunt u voldoen aan onze wensen, mail ons gerust dan kunnen wij een afspraak met u maken en u verder informeren.

Mocht u denken wij zijn het gastgezin dat jullie zoeken, stuur uw enthousiaste mail naar:

                                    Lovelybelledoodles@gmail.com